SELAMAT DATANG
(welcome)
KE RUANGAN KAJI SELIDIK

Tujuan Kaji Selidik diadakan adalah untuk mengetahui kelebihan-kelebihan serta kelemahan-kelemahan yang ada pada (dalam) sesuatu yang dikaji. Segala kelebihan akan dikekalkan manakala segala kekurangan akan diberi perhatian serius dan perlu dibuat pengubahsuaian.

Harapan kami agar saudara/saudari serta tuan/puan yang sudi menjawab kaji selidik ini akan cuba sedaya upaya untuk menjawabnya dengan penuh tanggungjawab dan penuh keikhlasan agar hasil kaji selidik berkenaan boleh dipercayai.
 

Untuk menjawab kaji selidik, sila gunakan menu di atas.

  • Bagi kaji selidik Jabatan Akademik, klik pada menu menu Jabatan Akademik -> pilih Jabatan -> dan pilih kategori kajian.
  • Apabila senarai kaji selidik dipaparkan, klik pada pautan kaji selidik yang anda pilih.
  • Tetingkap meminta anda memasukkan kata kunci dipaparkan. Isikan kata kuncinya. Jika anda tidak tahu kata kunci, sila dapatkannya daripada pegawai yang mana namanya dipaparkan dilaman berkenaan. Tujuan penggunaan kata kunci ialah untuk mengelakkan daripada penyalahgunaan kajian oleh orang luar.
  • Seterusnya, paparan kaji selidik dipaparkan. Sila isi ruang-ruang kosong dan untuk soalan yang memerlukan skala, klik pada butang panah ke bawah. Bagi soalan yang memrlukan komen atau cadangan, sila isikan pandangan ikhlas anda.
  • Apabila selesai menjawab, klik butang SIMPAN.
Terima kasih di atas kesudian tuan/puan untuk menjawab kaji selidik.
Sila klik pada hyperlink menu kaji selidik yang hendak di jawab di atas.
 

Penafian | Privasi
IPG Kampus Sultan Mizan dan semua pensyarah serta staf Institut tidak bertanggungjawab
di atas apa jua bentuk kerosakan atau kehilangan data semasa melayari laman web ini.
©Din Adea
IPG Kampus Sultan Mizan
22200 Kota Putra, Besut, Terengganu
emel: kbu2020@yahoo.com