SELAMAT DATANG
(welcome)
KE RUANGAN PENILAIAN PENGURUSAN MAKMAL P&P
(LAM-PT09-06)

Tujuan Kaji Selidik diadakan adalah untuk mengetahui kelebihan-kelebihan serta kelemahan-kelemahan yang dalam mengurus makmal P&P. Segala kelebihan akan dikekalkan manakala segala kekurangan akan diberi perhatian serius dan perlu dibuat pengubahsuaian.

Harapan kami agar saudara/saudari pelajar yang sudi menjawab kaji selidik ini akan cuba sedaya upaya untuk menjawabnya dengan penuh tanggungjawab dan penuh keikhlasan agar hasil kaji selidik berkenaan boleh dipercayai.
 

Untuk menjawab kaji selidik, sila gunakan menu di atas.

  • Bagi menjawab kaji selidik, klik pada menu Pilih Jabatan ->skrol kebawah dan pilih jabatan di mana makmal ditempatkan,
  • Apabila senarai kaji selidik dipaparkan, klik pada pautan kaji selidik yang anda pilih (makmal yang anda ingin nilai).
  • Tetingkap meminta anda memasukkan kata kunci dipaparkan. Isikan kata kuncinya. Jika anda tidak tahu kata kunci, sila dapatkannya daripada pensyarah yang mana namanya dipaparkan dilaman berkenaan. Tujuan penggunaan kata kunci ialah untuk mengelakkan daripada penyalahgunaan kajian oleh orang luar.
  • Seterusnya, paparan kaji selidik dipaparkan. Sila isi ruang-ruang kosong dan untuk soalan yang memerlukan skala, klik pada butang panah ke bawah. Bagi ruangan Cadangan anda untuk meningkatkan mutu perkhidmatan makmal, sila isikan cadangan ikhlas anda.
  • Apabila selesai menjawab, klik butang SIMPAN.
Terima kasih di atas kesudian tuan/puan untuk menjawab penilaian ini.
Sila klik pada hyperlink menu kaji selidik yang hendak di jawab di atas.
 

Penafian | Privasi
IPG Kampus Sultan Mizan dan semua pensyarah serta staf Institut tidak bertanggungjawab
di atas apa jua bentuk kerosakan atau kehilangan data semasa melayari laman web ini.
©Din Adea
IPG Kampus Sultan Mizan
22200 Kota Putra, Besut, Terengganu
emel: kbu2020@yahoo.com